Ми - група однодумців, які цінують каву як напій.
Ми вдячні ідеї отримувати чашку нашого улюбленого напою всього за хвилину, просто вставивши капсулу в кавовий апарат.
Ми вважаємо Еріка Фавра генієм, який зміг впровадити можливість приготування кави так швидко в життя кожного.
Ми не можемо сказати, що нам подобають всі шляхи та рішення компанії Nespresso®, яка просувала ідею отримання якісного напою в новому форматі, але ми поважаємо їх на шляху розвитку капсульної кави.
Натуральна кава у капсулах від BOSECO™
Можливість подорожувати і насолоджуватися різними країнами стали більш доступними в епоху глобалізації. Нажаль, не кожен може скористатися цією можливістю через такі особисті обмеження, як відсутність фінансових можливостей, обмежений час, родинні зобов'язання, можливу небезпеку і, можливо, навіть звичку жити на одному місці, але передусім через обмеження, пов'язані з війною в Україні.
Смак нашої кави приходить з трьох континентів: Південної Америки, Африки і Азії. Наша мета - відправити всіх поціновувачів кави в смакову подорож через три континенти, даруючи частинку кожної країни у кубку кави від BOSECO.
Тож почнемо нашу смакову подорож!
Спробувавши каву з Конго, розташованого в центральній частині Африки і багатьох сортів кави, ви опинитеся під спекотним сонцем Африканського континенту. Кавові капсули, запропоновані Boseco, виготовлені з арабіки з Конго, яка відрізняється яскравою кислинкою і фруктовим смаком.
У наступному кубку - ми привозимо вам смак Ефіопії - жемчугу Африки. По-перше, Ефіопія - батьківщина кави. По-друге, тут росте велике різноманіття арабіки. Ефіопська кава солодка, фруктова і квіткова, на відміну від кави з Конго. Це чудовий вибір для еспресо, оскільки суха обробка зберігає більше солодощів у зерні, яка передається у напій. Промита "Ефіопія" має лимонну кислотність, нотки бергамота і жасмину. Це смачна, приємна кава зі солодким присмаком, одним словом, дуже смачна кава!
Тепер звернемо увагу на Південну Америку, а саме на каву з Колумбії. Колумбія - не найпопулярніша латиноамериканська країна для відвідування, для багатьох вона нерозривно асоціюється з бандами, ізумрудами і наркотиками. Однак гурмани знають, що саме в Колумбії вирощують одні з кращих сортів кави, а клімат цієї країни ідеально підходить для її вирощування. Колумбія є найбільшим виробником митої арабіки в світі. Це найкисліша кава у своєму регіоні, але це залежить від регіону країни: кава з півночі має меншу кислотність, кава з півдня - більш виражену. "Колумбія" - типовий представник м'яких сортів, кава, яка зберігає свою чарівну м'якість навіть при темному обсмажуванні.
Ще одним яскравим представником Південної Америки є Бразилія. Останні 150 років Бразилія залишається найбільшим експортером кави в світі. Бразильська кава становить близько 33% світового ринку. Кожен, хто читає ці рядки, мабуть, вже пробував бразильську каву в одній формі або іншій, можливо, навіть не підозрюючи про це. Бразильська кава має дивовижний ніжний горішковий смак з легкою, майже непомітною кислотністю і гірко-солодким шоколадним післясмаком. Його часто використовують для створення різних сортів кави, а також для приготування напоїв на основі кави. Однією з важливих особливостей бразильської кави є її ідеальність для створення сумішей. І не тільки ми його так використовуємо ;)
Тепер прийшов час для представника Азійського континенту - Індії.
На даний момент Індія є однією з десяти найбільших країн-виробників кави в світі. Вважається, що цей напій прийшов до країни близько XVIII століття і був завезений із Ємену, де експорт кавових зерен був заборонений під загрозою смерті, однією спритною індійською особою. Ось як з'явилася індійська кава. Смак індійської кави унікальний: в ньому є глибокий пряний смак з натяками на горіхи і шоколад. Вона ідеально підходить для створення різних сортів кави і також може бути смакована самостійно.
Кавові зерна піддаються впливу мусонних дощів і вітрів протягом трьох-чотирьох місяців. Протягом цього часу зерна набувають об'єму та змінюють свій смак і ароматичні властивості. Метод вирощування кави в Індії майже органічний. В Індії достатньо наполегливої роботи, терпіння і праці для виконання таких роботомістких операцій, як ручний проріджування, компостування і регулювання режиму тіні. В результаті вирощування кавових дерев за індійським способом отримується букет, який дуже цінують справжні знавці. За такої обробки отримується напій, який одночасно багатий і міцний, з яскравими нотками гіркого шоколаду в ароматі, а також щільністю з солодкими фруктовими та хлібоподібними смаковими нотками.
Оскільки не всі можуть подорожувати трема континентами і поглиблювати себе в кавових культурах цих країн, ми взяли на себе завдання привести смак далеких земель до людей через каву. І оскільки ми підтримуємо не лише якість кави, але й швидкий процес її приготування, кожен грам кави прихований у зручній і безпечній упаковці - кавовій капсулі у форматі неспресо.
Приєднуйтесь до нас, пробуйте наші суміші кави або оригінальні продукти, вирощені на одному з трьох континентів! Крокуйте в майбутнє разом з BOSECO та чашкою смачної кави!